Veckans tips

Här kommer några tips att sätta tänderna i nu när veckan nästan är över:

Veckans podcast:
Måste bli ett avsnitt från Moderskeppet om hur man gör ramar, eller kanteffekter till sina bilder i Photoshop. Jag har länge velat kunna göra såna där ramar som ser ut som om bilden vore framkallad i labb, svart, lite slarvig. Kort,  extremt pedagogist, som vanligt.

Veckans blogginlägg
F/ 1.8 har snabbt seglat upp bland mina favoritfotobloggar. I veckan publicerade Jenny en serie självporträtt som jag blev helt stum av. De väcker en känsla som jag inte kan beskriva, och är nästan olidligt vackra.

Veckans fotoutställning(ar)
Kulturhuset i Stockholm har ofta fotoutställningar av hög klass. Just nu är inget undantag. Förutom den fina Nuevas historias – samtida spanskt fotografi, som tog slut idag, så kan man se Ann Eringstams Story Line, som är väldigt tankvärd.

Egentligen skulle jag vilja rekommendera en utställning som jag såg på ett litet galleri i början av Linnégatan, men jag lyckades inte hitta varken namnet på gallerite eller fotografen när jag Googlade, så jag får återkomma när jag haft tid att gå förbi.

2 Comments

  1. Christian, Fotoblogg 26 januari 2009 at 19:17 #

    Jag ska ta en titt på det i morgon då jag inte hinner idag tyvärr. 🙂 tack för hjälpen!

    måste bara passa på att säga att dina bilder är grymt fina! gillar dem. 🙂

  2. Stina 26 januari 2009 at 20:13 #

    Tackar Christian! Och det var så lite så 🙂
    .stina

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*