Tillbakablick juni 2008

Som så ofta var juni månad en mer social månad än de flesta andra av årets månader. Skillnaden för mig var att jag inte bara tog med mig kameran till fester och middagar, jag använde den också. Det märks på bildskörden.

När jag gick igenom bilderna upptäckte jag ytterligare en serie HDR-bilder, som jag nästan glömt. Jag får nog ta tillbaka det där jag sa sist om HDR. Den stora bilden är så väldigt stämningsfull, om än overklig, och jag tror det är en av årets bästa. Bilden på Per och Masarin hör också till årsfavoriterna.

6-juni

2 Comments

  1. HDR-fotografen 26 januari 2009 at 21:24 #

    Den där HDR-bilden är riktigt fin!

  2. Stina 26 januari 2009 at 22:52 #

    Tack! Tyvärr har jag tröttnat lite på hdr, som jag skrev, men det kommer kanske igen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*