Årslångt projekt

Strax innan årskiftet bestämde jag mig för att starta ett sånt där ”årsprojekt” som är så vanligt. Projektet går ut på att dels knäppa ett foto (minst) om dan, och att publicera en bild om dan. Temat för fotografiet ska vara nåt som är centralt för den aktuella dagen och namnet är Mitt 2009 i bilder.

Det är inte direkt originellt, många som startar olika typer av “ett om dan”-projekt, i samband med nyår, och det kan då  tyckas fantasilöst att starta ett till. Det är det säkert, men det här projektet är mest till för mig själv och min egen persnoliga utveckling som fotograf. Vill du hänga på och kolla vad jag gör, så är du varmt välkommen.

Hornstull

2 Comments

  1. mojje 24 januari 2009 at 20:56 #

    Klart jag hänger med! Jag gillar bilden!
    Morgan

  2. Stina 25 januari 2009 at 16:10 #

    Kul! Japp, jag tror det är årets favorit, så långt!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*