Nya fina fotovisitkort från moo.com

För drygt en vecka sen bestämde jag mig för att beställa visitkort med foto på. Jag googlade ett par gånger efter svenska tjänster, men hittade inget som verkade särskilt lockande. Antingen var det dyrt, eller så fattade man inte hur man skulle göra utan att blanda in en designer (ännu dyrare).

Nån stans i bakhuvudet hade jag att jag hört att man kunde beställa via en tjänst knuten till Flickr. På min Flickrstartsida (i inloggat läge) hittade jag mycket riktigt en länk till webbtjänsten moo + flickr. Efter ytterligare några klick hade jag skapat ett visitkort med 8 av mina bilder på baksidan och kontaktuppgifter mm på baksidan. Bilderna hämtade jag snabbt och enkelt upp från min Flickr-sajt. Jag beställde, betalade 250 kr för 50 st. Beställer man fler blir det förstås billigare.

Idag fick jag mina visitkort, och jag är mer än nöjd. En aning mörka, men superfint tryck och papper. Finare än alla visitkort jag haft i jobbet! Rekommenderas varmt med andra ord. Fast jag håller med killen som i en recension sa att ”det finns bara ett problem – de är så fina att man inte vill bli av med dem”! Se själv:

Visitkort från Moo.com

Visitkort från Moo - andra sidan

3 Comments

  1. Håkan 22 januari 2009 at 20:50 #

    Moo-korten är suveränt fina. Har också en hop sådana som jag gärna delar ut. Kul att se att du är nöjd med dina också. 🙂

  2. Stina 22 januari 2009 at 21:42 #

    De är fantastiskt fina. Kul också att se hur imponerade folk blir. Jag menar verkligen att jag har svårt för att skilja mig från dem 😀

  3. Christian, Fotoblogg 24 januari 2009 at 18:40 #

    sv: faktum är att jag inte har någon aning om hur rss-läsaren fungerar eller vad det är. bara att den finns längst ner i menylisten. haha. men ifall du vet hur jag ska gå till väga så uppskattar jag om du kunde berätta hur jag gör. 🙂 så ska jag fixa det!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*