Flickr-grupp för Mer än tusen ord

Jag har publicerat bilder på Flickr i snart två år. Mer om Flickr längre fram Jag har dock aldrig vågat mig på att skapa en egen grupp. Har tänkt att det kräver mycket administration etc. Men nu har jag tagit steget. Jag har skapat en grupp som förstås heter Mer än tusen ord.

Som jag skrivit tidigare tidigare, så har jag tänkt att bloggen ska få ett inslag som jag valt att kalla ”Veckans bilder”.  I början kommer jag att välja ut ca 5 bilder, fler längre fram. För att få din bild utvalt behöver du bara lägga till den i Flickr-gruppen. Inget tema, eller andra krav, mer än vanlgi anständighet. Du postar, jag väljer. Välkommen!

Allra först att lägga upp en bild var Elissa L (signaturen e_digitalis). Jag lägger ut bilden här, inte bara för att den var först, och för att den är vacker utan för att Elissa använder sitt foto för att förmedla ett viktigt budskap! Läs budskapet, skriv på, och skicka vidare!

250

Inom det närmaste året ska fyra tunga positioner inom EU tillsättas: en permanent ordförande för Europeiska rådet, en representant för utrikes- och säkerhetspolitik, en talman för parlamentet och en ordförande för kommissionen.

I dagsläget är ingen kvinna aktuell för någon av dessa poster.
Det är dags för förändring!

Om uppropet får minst en miljon underskrifter så måste EU-kommissionen ta upp frågan, enligt principen för deltagandedemokrati i Lissabonföredraget.

Tycker du att det är hög tid att få in fler kvinnor på de högsta positionerna i EU, skriv under genom att gå in på länken nedan! Glöm inte att skicka vidare till alla dina vänner och bekanta…

Skriv under nu!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*