Tillbakablick 2008 – maj

I maj fotograferade jag mitt första bröllop. Rose-Marie och Mattias gifte sig i Tveta Kyrka i Småland. Det var extremt lärorikt, och jag gjorde givetvis mängders med misstag. Inga värre än att brudparet fick ut en samling fina bröllopsminnen, dock. Mitt värst miss hade med arbetsflöde & format att göra, eller avsaknad av, vilket har gjort att jag fått bildbehandla samma bilder 2 gånger. Hundratals bilder. Den missen gör jag inte om.

Strax innan bröllopet skaffade jag mig en blixt, men jag hann förstås inte lära mig den tillräckligt bra. Först nu börjar jag få någorlunda koll på den, men jag är inte jättekompis med den (en kurs kanske?). I stället hoppas jag att jag ska behöva den mindre när jag nån gång får den EOS 5 D Mark II som jag beställt, och som envist vägrar dyka upp.

Jag fyllde år och fick jättefina blommor som jag förstås fotograferade – före och efter. Från och med nu blir det allt färre hdr-bilder.  Jag fotograferade min man mycket.

Tillbakablick maj 2008

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*