Pyreneerna – första bilderna

Madonna-w_20080725_3784

Juncalas-utsikt_20080713_3586

Även i år bar semestern till Pyreneerna, denna undersköna del av Europa. Med mig hem har jag nästan tusen bilder. Långt ifrån alla är så som dessa ovan. Med andra ord har jag ett digert arbete framför mig att sortera och slänga.

De här bilderna är tagna i Troumosse-masivet nära spanska gränsen (den översta) och i Juncalas, en liten by utanför Lourdes, där vi bodde.

Semesterbilder tycker jag är bland det svåraste man kan fotografera. Man vill få med så mycket, och oftast har man inte jättemycket tid (man ska vidare etc). Det kan tyckas att man inte kan misslyckas med ett landskap som det ovan, men själv tycker jag de flesta av mina bilder är hyggliga, men inte mer. Enda trösten är att de är bättre än i fjol…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*