Magisk morgon

Vass och spegelblankt vattenLångviksörarna

Spegelblankt hav och stenar i vattenKlippor

Jag hade bestämt mig för att inte fotografera, utan jobba med bildbehandling och därför tog jag inte med mig min systemkamera. Innan vi for sa jag till min sambo att "nu när jag lämnar kameran hemma så kommer det att bli spegelblankt hav och dis". Alla som varit i skärgården, eller vilken annan havsmiljö som helt, vet att det det är extremt ovanliga förhållande som bådar för mycket vackra landsdap.

Och precis så blev det. När jag klev upp lördag morgon låg havet som en spegel. Som tur var hade jag vår lilla Canon Ixus 70 med mig. Jag stoppade den i fickan, och se, det bler rätt hyggliga bilder…

 

 

2 Comments

  1. Per Stromsjo 18 maj 2008 at 9:25 #

    Hyggliga? Magiska!

  2. Stina 18 maj 2008 at 17:09 #

    Tack, Per!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*