3 tänkare


3 x thinking, originally uploaded by Stina Stockholm.

Den här bilden har jag visat tidigare. Fast idag fick jag dock beröm av konstnären själv, Dan Wolgers, via Tom som äger både verket och Cloud Nine. Stor beundrare som jag är av Dans konst, så håller jag förstås på att spricka av stolthet. Och vill visa bilden igen i en lite annan ton.

2 Comments

  1. nfavm 06 mars 2008 at 19:20 #

    Wow, jag förstår din känsla av stolhet. Och du har verkligen gjort dig förtjänt av sådan komplimang! Dina fotografier är alldeles suveräna och återigen, WOW!

  2. Stina 06 mars 2008 at 20:34 #

    Tack kära landsmaninna! Nu ska jag läsa vidare på din kuliga blogg! Den går för övrigt dirket in i min google reader 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*