Vyer från Västerbron i vintermorgonsol

För det mesta cyklar jag till jobbet. Jag cyklar längs Södermälarstrand, och det är oftast väldigt vackert. Ibland åker jag buss, och då över Västerbron. Vissa mornar, när solen är på väg upp, är vyn så vacker att jag vill kliva av och åka hem och hämta kameran.

I lördags morse när jag tittade ut såg jag att solen höll på att titta fram. Jag gav mig ut på bron i hopp om att fånga det där magiska ljuset. Tyvärr ville solen inte riktigt komma fram på det sättet, men det blev ett par bilder i alla fall.

Resultatet är de här bilderna. De är nästan lite för vackra. Lite som en hötorgsmålning. Ändå kan jag inte låta bli att fascineras av dem, mycket för att himmeln är så dramatisk.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*