Under västerbron

Usikten från Västerbron är ju som synes väldigt vacker. Det var dock först när jag klev ner under bron som de riktigt intressanta perspektiven dök upp.

3 Comments

  1. helena 30 januari 2008 at 23:27 #

    Måste bara säga att dina HDR bilder är fruktansvärt snygga! Hur gör du??

  2. Stina 31 januari 2008 at 9:17 #

    Tack! Jag arbetar med stativ och gör 3 exponeringar, en under- en över och en rättexponerad. Jag kör AV, dvs ställer själv in bländaren på ca 10 för att få bra skärpedjup men inte allt för långa exponeringar. När jag kommer hem använder jag först ett program som heter Photomatix för att slå ihop exponeringarna och skapa hdr-bilden. När den är klar tar jag upp den i Photoshop och jobbar med kontraster och färger. Det låter yberkrångligt men när man väl har kommit igång är det rätt simpelt.

  3. helena 25 februari 2008 at 23:30 #

    Ok, har provat lite ”fuskhdr”, tips från moderskeppet, med det lite onaturliga resultatet som jag inte riktigt gillar. Ska ta till mig dina tips och leka lite i photosop sen!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*