Öresundsbron

Öresundsbron är inte helt lätt att fotografera, eftersom man inte får stanna på bron. Jag minns inte hur jag fick till den här bilden, men bra blev den.

Det jag gillar är linjerna, djupet och ljuset.

Foto: Stina
Tid: oklart
Plats: Öresundsbron

2 Comments

  1. Ann 03 januari 2008 at 16:59 #

    Hej Stina! Det är jag som köpte din gamla kamera! Tack för alla tips, har inte riktigt lyckats börja med varken RAW, Bridge eller Lightroom än. Några få bilder är ute på min blogg, men jag har ännu inte hunnit fota så mycket som jag skulle vilja. Jag är också lite rädd att kameran ska bli stulen, så jag vågar inte ha med den överallt. Men jag är verkligen jättenöjd med den och mina kompisar tror inte ens att den är begagnad, den ser ju knappt använd ut!

  2. Stina 04 januari 2008 at 19:41 #

    Hej Ann! Va’ glad jag blir att du kommit igång, och att du är nöjd med kameran!

    Jag var också skraj i början, men nu har jag kameran med mig alltid överallt. Nåja, inte om jag ska träna (skulle inte lämna den i skåpet…), eller om jag skulle behöva lämna den ifrån mig av nån annan anledning.

    Happy shooting 2008!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*