Min första HDR-bild

På senare tid har jag sett foton med en väldigt häftig effekt. Ofta har man talat om HDR i samband med de här bilderna. Jag blev nyfiken och ville förstås testa. På Moderskeppet fick jag tips om hur man kan ”fejka” effekten i CS3. Här är min första bild. Jag tycker själv den blev riktigt häftig, så nu ska jag lära mig mer om hur man gör det här på riktigt. Jag inser dock att det ska användas med måtta…
Foto: Stina
Tid: 2007-11-03 kl. 17:46
Plats: Söder mälarstrand, Stockholm

2 Comments

  1. Anonymous 17 juni 2008 at 12:18 #

    Egentligen en rätt kass bild. Finns mycket kvar för dig att lära inom hdr-tekniken. Men lycka till i framtiden

  2. Stina 17 juni 2008 at 14:10 #

    Så här några månader och efter att ha jobbat ett tag med riktig hdr, så får jag väl hålla med. Synd bara att du inte är tillräckligt modig och mogen att stå för din åsikt utan lämnar anonym kommentar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*