Höst på Långholmen

Långholmen blir bara vackrare för varje höstdag som går. På nordsidan av ön kan man sitta och njuta av utsikten över Riddarfjärden och Norr mälarstrand.

Foto: Stina
Tid: 2007-09-22 kl 16:58
Plats: Långholmen, Stockholm

2 Comments

  1. MonsterMamman 20 oktober 2007 at 16:41 #

    Här kommer ännu en kommentar. Det som tilltalar mig otroligt med denna bild är kombinationen av att skärpan ligger på löven som upptar en stor del av bilden, men sen finns bänken där, med två damer på och gör liksom pricken över i. Bra obsereverat, bra beskuret och komponerat, bra med färgerna. Nä, nu MÅSTE jag pilla lite med mina egan bilder, får så mycket inspiration! Ha en trevlig kväll!

  2. Stina 20 oktober 2007 at 17:23 #

    Det tycker jag! Det är så himla kul! Jag, å min sida, blev inspirerad av dina kommentarer att fixa lite med cykelbloggen :-). Ha en skön kväll, du också!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*