MTB i skogen

Foto: Stina
Tid: 2007-09-13 kl 17:44
Plats: Nackareservatet, Stockholm

6 Comments

 1. MonsteMamman 20 september 2007 at 21:27 #

  Hej igen Stina,
  Hittade hit från din cykelblogg och blev genast intresserad, då foto är en av mina stora hobbies. Den här bilden är SÅ bra tycker jag! Jag har återkommit till den flera gånger, och det jag verkligen gillar är dels att cykelstyret är med och dels att den är s/v. Är den tagen på samma tur som de du tog en söndag och visade i bloggen (har itne kollat datum, kanske kan hitta svaret själv ;))?
  Det är dock verkligen inte den enda bra bilden du tagit!
  Har du hittat till http://www.fotosidan.se än? En rätt rolig sajt där man kan titta på andras bilder. Jag är medlem, men har hittills inte vågat visa mina bilder än.

  Hälsningar Anna aka Monstemamman

  PS. Lite OT från foto. Tittar ut i vardagsrummet, ser 3 cyklar (varav en är min nya racer, hurra!). Hur 17 förvarar man sina cyklar??? Har du några tips?

 2. Stina 22 september 2007 at 20:05 #

  Hej! Jag såg din kommentar först idag, måste ha missat sätta upp mailen rätt… Tack för det fina berömet, det värmer. Jag har också kollat i smyg på fotosidan, men törs inte heller publicera där. Jag håller mig till flickr, än så länge.

  Jag önskar jag hade en bra lösning på cykelförvaring! Våra racers har vi i arbetsrummet här bakom mig. De andra får bo i cykelrummet. Det känns inte okej, men man får inte plats med hur många som helst.

 3. MonsterMamman 23 september 2007 at 8:35 #

  Aha, är det SÅ det fungerar, via mail! Jag var så impad över att du kunde hålla koll på dina inlägg och kolla efter kommentarer. Hehehe, borde nog ha fattat det, känner mig som värsta bimbon här 😀

  Det är ett pyssel att veta var cyklarna ska vara. Killen jag köpte min racer av hade sin 40000 kronors cykel i badkaret.

  Nu ska jag inviga mina cykelskor, har inte vågat ha det än, men insåg att rädslor är till för att overvinnas! Hoppas du ahr en härlig tur idag!

 4. Stina 23 september 2007 at 19:18 #

  Har haft en toppendag! Hoppas dojjerna funkade bra!

 5. MonsterMamman 26 september 2007 at 8:01 #

  Jodå, skorna fungerade bra! Hade en nära-döden-upplevelse vid ett trafikljus, då jag insåg att det inte räckte med att komma ihåg att knäppa loss skon, jag var också tvungen att välta mig åt den sidan. Hahaha, jag TROR jag såg rätt rolig ut 😀 Däremot önskade jag att jag hade tagit skoskydden på mig, ullstrumpor räcker liksom inte längre…..

 6. Stina 26 september 2007 at 21:29 #

  Hihi, jag har gjorde precis samma sak, två gånger på samma dag, tom. Jag hade kört ett tag med spd:er, men bytt cykel, och de i nya tramporna satt jag mycket hårdare fast. Detta insåg jag först vid ett rödljus, och det blev platt fall åt sidan. Ändå gjorde jag glatt samma sak igen på eftermiddagen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*